Nature by Night

EARLY ADEPT

WAT KRIJGT U HIERVOOR TERUG:

Door in te schrijven wordt u nauw betrokken bij de ontwikkelingen van Nature by Night en stimuleert u de vooruitgang van deze nieuwe kijk op ons stroom en lichtgebruik.

Bas de Wolf is al enkele jaren bezig met het bedenken en uitwerken van het idee achter het Nature by Night project.
Het concept is duidelijk, maar de techniek en technologie van het product is nog niet sterk genoeg om het bij het publiek te kunnen testen. 

Daar komt binnenkort verandering in.
Met de nieuwste versie zijn wij bijna zo ver om de eerste testfase in te gaan. Mis daarom niet uw kans om mee te doen met de eerste versies van Nature by Night!
Wat krijgt u ervoor? 

* Een eerste versie van de lamp die niemand heeft 

* Het ‘early adapter’-project is bedoeld om te monitoren hoe het product zich gedraagt in de werkelijkheid. Daarom houden we contact met u als koper om van u feedback te krijgen over:

* Het gebruiksgemak 

* Bruikbaarheid

* Tevredenheid

* En overige ontdekkingen die gedaan kunnen worden 

* Wij gaan een band met u aan en nemen uw feedback mee in de volgende versies van de lamp 

* Wanneer er onderdelen stuk gaan of niet meer werken, komen we langs om de oorzaak te onderzoeken. We zullen het kapotte onderdeel meenemen als die vervangen moet worden. 

Helaas kunnen we nog niet iedereen blij maken met deze nieuwe manier van buitenverlichting. Daarom zal ik de eerste paar eigenaren zelf uitkiezen die van de Nature By Night lamp mogen genieten. 

De early adept kost € 1200 exclusief btw.